Deltar i ”Individual Expressions 02” i Kolkata, Indien

mars 31, 2015

Nu har mina målningar kommit till Indien. Denna gång har de rest själva utan mig.

Målningarna ställs nu ut i en internationell samlingsutställning med Svenska och Indiska konstnärer, ”Individual Expressions 02” på Birla Academy of Art and Culture i Kolkata. Vernissagen är idag den 31 mars. Det är intressanta konstnärer med spännande konstnärliga uttryck. Fantastiskt att få ställa ut tillsammans med dem. Tyvärr kunde jag själv inte åka med och se utställningen på plats, så jag ser fram emot att få bilder från vernissage och utställning.

Utställningen är en del i en serie utställningar ”Individual Expressions”, som jag bjudits in till och deltagit i, med Svenska och Indiska konstnärer som ställer ut tillsammans i Indien. Den första utställningen ”Individual Expressions 01” ägde rum 2012 på Lalit Kala Akademi i New Delhi. Nästa utställning ”Individual Expressions 03” kommer att visas i Chandigarh. Den är planerad till i slutet av april 2015, d.v.s om ca en månad.

Det är oerhört inspirerande att få möjlighet att delta i samlingsutställningarna med konstnärer från Sverige och Indien och se de konstnärliga uttrycken mötas.

utst-kolkata-2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: